A Story Camp táborunk 10-14 éves diákoknak kínál lehetőséget élménygazdag táborozásra egy héten keresztül éjjel és nappal!

Ajánljuk azoknak, akik keresik a kihívásokat és a próbatételeket. Szükség lesz itt majd a kitartásra, logikára, kreativitásra. Sok színes program, védett környezet, életvidám tábori vezetők, kaland és rengeteg új ismerős várja a kamaszokat.

Ízelítő a programokból:

kötélpályázás, fürdőzés, animációs programok a fürdőben és a kalandparkban, bátorság próba, lepkevadászat, kalandtúra, íjászat, famászás, esténként tábortűz, sütögetés és grillezés.

Elhelyezés: 3 fős sátrakban kettesével

Érkezés vasárnap 14 órától, sátorbontás és hazaindulás következő szombaton 9 órától.

Időpontok:

  • 2023. július 2 - 8.
  • 2023. július 16 - 22.
  • 2023. augusztus 6 - 12.

Ár: 59.900 Ft/hét/fő - tartalmazza a szállást sátrakban, a tábori napokra a teljes ellátást (napi háromszori étkezéssel, délután gyümölcs), valamennyi programon való részvételt.

Általános információk:

A táborok helyszíne: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és Sárvári Kalandpark Valamennyi táborunkban szakképzett pedagógusok, animátorok és oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és nem utolsósorban biztonságos táborozásáról.

A táborhoz szükséges dokumentumok itt tölthetők le:

A story camp sátortábor esetén a jelentkezéseket 30.000 Ft előleg befizetésével fogadjuk el.

A táborozás díja készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy átutalással egyenlíthető ki.

A tábor min. 15 fő jelentkezésével indul.

Bővebb információ és jelentkezés: +36 95/523 651 és +36 95/523 644 telefonszámon, vagy az info@sarvarikalandpark.hu e-mail címen.