Sátortábor - Story Camp
Sátortábor - Story Camp

A Story Camp táborunk 10-14 éves diákoknak kínál lehetőséget élménygazdag táborozásra egy héten keresztül éjjel és nappal!

Bővebben
Gézengúz Tábor
Gézengúz Tábor

A 8–12 éves kis gézengúzokat a Kalandparkban és a Fürdőben több kihívás várja, a hét folyamán kétszer tehetik próbára bátorságukat és erejüket a kötélpályákon, kipróbálhatják az íjászatot és famászást.

Bővebben
"Haverok, buli, bikini" - tábor kamaszoknak

Megélnéd az egész nyarat öt nap alatt? No, nem időben, hanem élményszerzésben! Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő kizárólag kamaszoknak szerevezett táborában hétfőtől péntekig garantált az önfeledt kikapcsolódás, a közös bandázás a strandon, a felhőtlen együttlét!

Bővebben
Kalóztábor
Kalóztábor

Az előző évekhez hasonlóan idén is szeretettel várjuk a 6-10 év közötti iskolás gyermekeket a sárvári fürdő Kalóztáborába, ahol ezúttal is az örömteli fürdőzésé, csúszdázásé és vizes játékoké a főszerep.

Bővebben
Úszótábor
Úszótábor

Minden délelőtt és délután szakképzett oktatók irányításával úszásoktatást tartunk a gyerekeknek és változatos szabadidős programokkal tesszük tartalmassá a tábori napokat – torna, kézműveskedés, sportfoglalkozások, vidám fürdőzés, kalandparkozás.

Bővebben