Idén is szeretettel várjuk a 6-10 év közötti iskolás gyermekeket a sárvári fürdő Kalóz táborába és a 6-8 év közötti iskolás gyermekeket a Játék táborba, ahol az örömteli fürdőzésé, csúszdázásé és vizes és szárazföldi játékoké a főszerep.

Emellett érdekes és izgalmas programok várják a lurkókat, mint például a kalózsziget építés, kincskeresés, „creativity” valamint a hét folyamán egyszer kipróbálhatják a Fürdő szomszédságában az erdei drótkötélpályát.

Kalóz tábor időpont:
  • 2023. július 10 - 14. 
Játék tábor időpontok:
  • 2023. július 24 - 28.
  • 2023. augusztus 7 - 11. 

Ár: 33.900 Ft/hét/fő - az ár tartalmazza a napi kalandpark- és fürdőbelépőt, valamennyi programon való részvételt, a gyermek tízóraiját és ebédjét.

Általános informáicók:

A táborok helyszíne: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és Sárvári Kalandpark.

Valamennyi táborunkban szakképzett pedagógusok, animátorok és oktatók gondoskodnak a gyermekek zavartalan, örömteli és nem utolsósorban biztonságos táborozásáról.

A napközis táborokban hétfőtől péntekig 7:45 és 16:15 között vállaljuk a gyermekek felügyeletét.

A napközis táborok esetén a tábor díját a tábor megkezdése előtt legalább 10 nappal kérjük rendezni! A táborozás díja készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy átutalással egyenlíthető ki.

A jelentkezési lap itt letölthető, kitöltés után aláírva e-mail-ben is beküldhető.

A tábori tudnivalók itt letölthetők.

ÁNTSZ nyilatkozat itt és a Kalandpark hozzájáruló nyilatkozat itt letölthető.

Ezeket a tábor kezdés reggelén, aktuális dátummal kitöltve a táborvezetőnek leadni szíveskedjenek.

Bővebb információ és jelentkezés: +36 95/523 651 és +36 95/523 650 telefonszámon, vagy a info@sarvarikalandpark.hu e-mail címen.